Twitter

tisdag 13 september 2011

Välkommen: FM Bloggportal

Försvarsmaktens Bloggportal har lanserats. Intressant. Kommentarer i Twitterflödet tyder på att lanseringen mottagits väl. Det blir såklart en inkörningsperiod och vi får säkerligen se viss omarbetning både i funktion och design av 'FMBP' men initiativet av FM att försöka återta en del av informationsarenan välkomnas.

Gripen News kommer vid behov delta genom Twitter med hashtag #SVFM. Kontot @GripenNews kommer självklart fortsatt stödja Flygvapnet genom att länka utvalda artiklar och blogginlägg oavsett vad som sker med FMs Bloggportal. Denna blogg kommer dock ej f.n söka sammanlänkning med FMBP.

@GripenNews och forumtråden GNT på mp.net är i huvudsak Engelskspråkiga för att distribuera nyheter och information om JAS Gripen och är inte tänkt att vara den vardagliga "Svenska rösten" med Svenska nyheter, Tweets och bloggkommentarer. Eftersom dessa frågor oftast skall ses i en sammansatt bild passar andra försvarsbloggar bättre. Däremot finns denna blogg för att då och då peka på något som kan behöva debatteras/distribueras.

Annars så blickar vi nu mot Regeringens Budgetprop 2012 nästa vecka och efter hand Socialdemokraternas höstmotion. Inflik av Mp, SD och V.

Ps. Vi kan notera att den exporterade Gripen-flottan nu börjar närma sig 20,000 flygtimmar.

/ Signatory

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar